Balance Hořká čokoláda s pistáciem, bez přidaného cukru 85 g

Hořká čokoláda s pistáciemi, se sladidly, bez přidaného cukru.

  • 78 Kč 4 Kč –5 %
  • Vyprodáno
74 Kč
Kategorie: Čokoláda a kakao
 

Hořká čokoláda s pistáciemi, se sladidly, bez přidaného cukru.

Obsah kakaové sušiny min. 59%

Složení:

kakaová hmota, sladidlo: maltitol, pistácie (10%), kakaové máslo, vláknina: inulin, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota: 1840kJ/440kcal, tuky: 33,7g z toho nasycené mastné kyseliny: 20,5g, sacharidy: 36,6g z toho cukry: 0,3g, vláknina: 13,0g, bílkoviny: 5,1g, sůl: 0,015g.

Hmotnost:

85 g

Upozornění:

Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte v suchu a při teplotě do 18°C. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
5
0x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

balanceBelgická společnost Klingele chocolade se specializuje na výrobu vysoce kvalitní čokolády bez přidaného cukru. Pod značkou Balance uvádí na trh řadu čokolád bez umělých sladidel a konzervačních látek, jako náhradu cukru používá přírodní sladidla. Čokolády Balance jsou vhodné pro diabetiky a pro všechny, kdo se rozhodli příjem cukru omezit. Čokolády Balance jsou zdravou alternativou k běžným čokoládám plným rafinovaného cukru, mléka a hydrogenovaných tuků. Nenajdete v nich řepný cukr, ani umělá sladidla jako aspartam, ale pouze přírodní sladidla maltitol a laktitol. Čokolády Balance jsou navíc obohaceny inulinem, přírodním sladidlem získávaným z čekanky, který současně působí jako prebiotikum. Stimuluje tvorbu zdraví prospěšných probiotických kultur – bifidobakterií, a má proto pozitivní vliv na zažívací systém.

Čokolády značky Balance představují zdravou alternativu k běžným čokoládám plným rafinovaného cukru, mléka a hydrogenovaných tuků. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní čokolády bez přidaného cukru a jsou vhodné nejen pro diabetiky, ale všechny, kdo se rozhodli příjem cukru omezit.

Belgická společnost Klingele chocolade uvádí pod značkou Balance na trh řadu čokolád bez umělých sladidel a konzervačních látek. V čokoládách nenajdete řepný cukr, ani umělá sladidla jako aspartam, ale pouze přírodní sladidla maltitol a laktitol. Maltitol vzniká enzymatickou reakcí přírodních obilných škrobů a laktitol enzymatickou reakcí mléka. Vyznačují se příjemnou sladkou chutí a na rozdíl od umělých sladidel nepotlačují původní aroma a chuť kakaa.

Čokolády Balance jsou navíc obohaceny inulinem, přírodním sladidlem získávaným z čekanky, který současně působí jako prebiotikum. Stimuluje tvorbu zdraví prospěšných probiotických kultur – bifidobakterií, má proto pozitivní vliv na zažívací systém.

Proč čokolády balance?

  1. Mají méně kalorií díky přírodním nízkokalorickým sladidlům. Polysacharidy obsahují přibližně o 40 % méně kalorií než cukr – 2,4 kcal/g místo 4 kcal/g.
  2. Jsou vhodné pro dietu založenou na příjmu potravin s nižším glykemickým indexem. Maltitol a laktitol se v organismu štěpí postupně a nezvyšují prudce hladinu krevního cukru.
  3. Čokolády nepodporují vznik zubního kazu a neškodí sklovině.
  4. Jsou vyrobeny z kakaových bobů z nejlepších plantáží a mají vysoký obsah kakaa dle originálních receptur bez chemických sladidel, konzervantů a barviv.
  5. Čokolády obsahují pouze kakaové máslo bez hydrogenovaných tuků.