Balance hořká čokoláda bez přidaného cukru 100g

5037
Neohodnoceno

Balance hořká čokoláda, bez přidaného cukru, slazená maltitolem

  • 75 Kč 8 Kč –11 %
  • Dostupné do 1 dne
67 Kč
Kategorie: Čokoláda a kakao
Hmotnost: 0.11 kg
Obsah: 100 g
 

Balance hořká čokoláda, bez přidaného cukru, slazená maltitolem

Obsah kakaa v sušině:

min. 56,4%

Složení:

kakaová hmota, maltitol (20%), lacticol (19,5%), inulin, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, aroma: přírodní vanilka.

Nadměrná konzumace může mít laxativní efekt. Může obsahovat stopy oříšků a arašídů.

Hmotnost:

100g

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

balanceBelgická společnost Klingele chocolade se specializuje na výrobu vysoce kvalitní čokolády bez přidaného cukru. Pod značkou Balance uvádí na trh řadu čokolád bez umělých sladidel a konzervačních látek, jako náhradu cukru používá přírodní sladidla. Čokolády Balance jsou vhodné pro diabetiky a pro všechny, kdo se rozhodli příjem cukru omezit. Čokolády Balance jsou zdravou alternativou k běžným čokoládám plným rafinovaného cukru, mléka a hydrogenovaných tuků. Nenajdete v nich řepný cukr, ani umělá sladidla jako aspartam, ale pouze přírodní sladidla maltitol a laktitol. Čokolády Balance jsou navíc obohaceny inulinem, přírodním sladidlem získávaným z čekanky, který současně působí jako prebiotikum. Stimuluje tvorbu zdraví prospěšných probiotických kultur – bifidobakterií, a má proto pozitivní vliv na zažívací systém.

Čokolády značky Balance představují zdravou alternativu k běžným čokoládám plným rafinovaného cukru, mléka a hydrogenovaných tuků. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní čokolády bez přidaného cukru a jsou vhodné nejen pro diabetiky, ale všechny, kdo se rozhodli příjem cukru omezit.

Belgická společnost Klingele chocolade uvádí pod značkou Balance na trh řadu čokolád bez umělých sladidel a konzervačních látek. V čokoládách nenajdete řepný cukr, ani umělá sladidla jako aspartam, ale pouze přírodní sladidla maltitol a laktitol. Maltitol vzniká enzymatickou reakcí přírodních obilných škrobů a laktitol enzymatickou reakcí mléka. Vyznačují se příjemnou sladkou chutí a na rozdíl od umělých sladidel nepotlačují původní aroma a chuť kakaa.

Čokolády Balance jsou navíc obohaceny inulinem, přírodním sladidlem získávaným z čekanky, který současně působí jako prebiotikum. Stimuluje tvorbu zdraví prospěšných probiotických kultur – bifidobakterií, má proto pozitivní vliv na zažívací systém.

Proč čokolády balance?

  1. Mají méně kalorií díky přírodním nízkokalorickým sladidlům. Polysacharidy obsahují přibližně o 40 % méně kalorií než cukr – 2,4 kcal/g místo 4 kcal/g.
  2. Jsou vhodné pro dietu založenou na příjmu potravin s nižším glykemickým indexem. Maltitol a laktitol se v organismu štěpí postupně a nezvyšují prudce hladinu krevního cukru.
  3. Čokolády nepodporují vznik zubního kazu a neškodí sklovině.
  4. Jsou vyrobeny z kakaových bobů z nejlepších plantáží a mají vysoký obsah kakaa dle originálních receptur bez chemických sladidel, konzervantů a barviv.
  5. Čokolády obsahují pouze kakaové máslo bez hydrogenovaných tuků.
 
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.