Adveni Mouka z bílé lepivé rýže
Zvolte variantu
Popis
Mouka z bílé lepivé rýže Adveni 250 g. Balení obsahuje 100 % mletá zrna bílé lepivé rýže.
Lepivá (též lepkavá) rýže je krátkozrnnou odrůdou rýže. Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech – proto mouka z bílé lepivé rýže má skvělé zahušťovací a pojivové vlastnosti. V bezlepkovém pečivu dobře nahradí chybějící lepek. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu.
K čemu se hodí:
Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Je velmi všestranná:
- na slané i sladké pečení
- na zahušťování, výrobu omáček a bešamelu
- na výrobu tradičních asijských pokrmů (např. knedlíčky Dim Sum) a dezertů (např. koláčky Mochi, obalované banány aj.)
Jak s ní zacházet:
Mouku z bílé lepivé rýže je možné použít v kombinaci s univerzální nízkoškrobovou směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI, či se samokypřící směsí BISCUITS & COOKIES.
Složení:
100 % mletá zrna bílé lepivé rýže
Skladování:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
V naší nabídce naleznete také jiné mouky i další produkty zdravé výživy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Adveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.